Contractul argentinianului Lionel Messi cu FC Barcelona este valabil până la 30 iunie 2021, dar jucătorul şi-a rezervat opţiunea de a părăsi gruparea catalană dacă doreşte până atunci, la final de sezon, susţine El Pais.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Citând surse din cadrul clubului din Barcelona, El Pais notează că Messi îşi poate rezilia contractul semnat în 2017 în orice an la 30 iunie, totul depinzând de ce doreşte şi cum se simte în momentul respectiv.

Messi nu vrea deocamdată să negocieze o nouă prelungire a contractului cu FC Barcelona.

El Pais scrie că înţelegerea dintre FC Barcelona şi Messi cu privire la posibilitatea rezilierii nu reprezintă o noutate, contracte asemănătoare având în trecut şi Iniesta, Xavi şi Puyol.

“Relaţia este bazată pe loialitatea Barça-Messi. Deşi există posibilitatea, nimeni din club nu se teme că Messi şi-ar putea negocia plecarea la alt club în luna ianuarie sau ar putea pleca în iunie de pe Camp Nou. La rândul său, numărul 10 nu vrea să se simtă presat de club şi nici de Argentina. Anturajul său şi clubul nu au precizat dacă ar exista vreo penalizare în cazul în care argentinianul ar decide să plece de la Barça vara viitoare”, adaugă jurnalul spaniol.

Lionel Messi şi-a prelungit în noiembrie 2017 contractul cu FC Barcelona şi are la clubul catalan o clauză de reziliere de 700 de milioane de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.