Tehnicianul Edward Iordănescu afirmă, luni, într-o postare pe Facebook, că vede trei câştiguri după meciul cu Dinamo: suporteri, moralul şi patronul. El susţine că patronul Gigi Becali este lângă echipă, ajută echipa şi inspiră echipa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Un moment important pentru noi, dar rămâne doar un moment. Sâmbătă la Craiova jocul va începe de la 0-0 şi nimic nu ne garantează că vom avea succes acolo. Trebuie să “facem” săptămâna aşa cum trebuie. Cu toate astea văd 3 câştiguri esenţiale după jocul de aseară:

1. Suporterii !! Le mulţumesc din suflet pentru că au venit alături şi pentru modul cum au susţinut echipa. Aveau şi ei nevoie de o astfel de bucurie şi doar printr-o conexiune totală echipă-suporteri, putem creşte şi putem performa. ÎMPREUNĂ.

2. Moral !! E o victorie de moral, dar avem un drum foarte greu în faţă şi în momentele mai grele trebuie să rămânem uniţi. Mai ales la greu. Dar echipa avea nevoie de un astfel de moment şi îmi doresc să transformăm acest moment într-o fundaţie stabilă.

3. Patronul !! Îi mulţumesc public pentru suport, pentru încredere, pentru că se ţine de tot ce mi-a promis, pentru că e lângă echipă, pentru că ne ajută şi pentru că ne şi INSPIRĂ !! Fără patron lângă noi , nu o să o scoatem la capăt. Ştie tot ce se întâmplă la echipă, oră de oră, minut de minut şi ăsta este un lucru firesc. Dar atitudinea dânsului este exemplară şi echipa simte asta", a scris Iordănescu pe Facebook.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 6-0 (4-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a opta a Ligii 1, arbitrat de Istvan Kovacs.

Golurile au fost marcate de Keşeru ’26, Octavian Popescu ’42, Vinicius ‘45+2, Cordea ‘45+7, V. Gheorghe ’55 şi Grigore ’67 (autogol).

În minutul 37, de la Dinamo a fost eliminat Steliano Filip pentru o intervenţie la Valentin Gheorghe.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.