Tehnicianul echipei CFR Cluj, Edward Iordănescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că jucătorii săi trebuie să trateze partida cu CS Universitatea Craiova cu inteligenţă, pasiune şi determinare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Suntem în faţa unui joc cu trofeul pe masă şi trebuie să îl tratăm ca atare, cu inteligenţă, cu pasiune foarte multă şi cu determinare. Se vor confrunta două echipe foarte valoroase, două echipe care au în componenţă jucători extrem de valoroşi, care au câştigat trofee în sezonul trecut. Sunt sigur că nu numai suporterii celor două grupări vor fi conectaţi la acest joc, ci întreaga suflare fotbalistică. Adversara noastră, pe care o apreciem şi o respectăm foarte tare, are un atu, şi anume faptul că este echipa gazdă. Terenul propriu, îl cunosc foarte bine, sunt familiarizaţi cu el… Am înţeles că stadionul va fi plin şi ştim că aici suporterii sunt foarte pătimaşi şi sunt activi. Când joci acasă ai cu totul alt elan, altă dinamică. Ar fi fost o altă abordare dacă acest joc era pe teren neutru sau la Cluj. Noi trebuie să răspundem bine, să ne adaptăm la situaţie şi să arătăm inteligenţă şi că suntem o echipă valoroasă. Trebuie să apărăm statutul de campioană a României”, a spus Iordănescu.

El a precizat că îşi doreşte foarte mult să câştige Supercupa României. “Se anunţă un joc echilibrat. Vom avea în faţă două echipe care îşi vor căuta ritmul. Personal îmi doresc foarte mult acest trofeu. Sunt sigur că şi băieţii îşi doresc foarte mult să mai câştige un trofeu. Vom avea în faţă o echipă valoroasă, competitivă, omogenă, care are o identitate clară, antrenată de un tehnician pe care îl apreciez şi îl stimez foarte mult. Devis Mangia a reuşit să facă lucruri frumoase la Craiova”, a adăugat Iordănescu.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Edward Iordănescu a declarat că şi-ar fi dorit să debuteze ca antrenor la CFR Cluj cu un meci acasă. “Sunt sigur că împreună, la primul joc din campionat, o să ne bucurăm împreună de acest trofeu. Încercăm să pregătim foarte bine jocul de mâine, să arătăm spirit şi să fim pragmatici. Cele mai frumoase sunt jocurile astea cu miză mare. Încerc să absorb cât mai mult din presiune, am în spate jucători cu experienţă. Sunt sigur că băieţii asimilează foarte repede, înţeleg ceea ce ne dorim şi pun şi în practică. Sunt sigur că jocurile le vom gestiona bine”.

El a menţionat că speră ca sâmbătă să alinieze cel mai bun “11”. “Sper ca băieţii să fie foarte conectaţi şi în final să fim fericiţi”.

Supercupa României, CFR Cluj – CS Universitatea Craiova, se va disputa sâmbătă, de la ora 20:30, pe Stadionul Ion Oblemenco. Meciul va fi transmis în direct de Pro TV şi Digi Sport.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.