Tehnicianul echipei CFR Cluj, Edward Iordănescu, a declarat vineri seară, după meciul cu FC Botoşani, scor 1-1, că jucătorii şi-au dat silinţa şi au calitatea necesară pentru a lupta şi în acest sezon la titlu. El a menţionat că dacă are un regret, acela este că nu le-a oferit fanilor o victorie acasă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am prins un portar într-o zi mare şi am contribuit şi noi la această zi mare a lui, pentru că am fi putut să înscriem golul doi. Trebuie să fim pozitivi, echipa şi-a dat silinţa. Echipa nu este încă unde trebuie din punct de vedere fizic, însă trebuie să trecem peste acest moment, campionatul este lung. Avem forţa şi calitatea ca să mergem la primele locuri şi, de ce nu, să câştigăm. Dacă am un regret mare, acela este că n-am reuşit să câştigăm în faţa suporterilor. Sunt sigur că echipa va răspunde bine în continuare, vom gestiona bine lucrurile şi vom avea un traseu bun”, a spus Iordănescu la Digi Sport.

De cealaltă parte, Costel Enache consideră că remiza este meritată. “N-am făcut un joc spectaculos, am întâlnit un adversar cu un joc mai bun decât al nostru, dar merităm punctul. Cu puţină şansă puteam să şi câştigăm”, a afirmat el.

Campioana CFR Cluj a înregistrat o remiză în primul meci al ediţiei 2018/2019 a Ligii I, vineri seară, pe teren propriu, scor 1-1 cu FC Botoşani.

Golurile au fost marcate de Vinicius ’25 pentru gazde şi Fulop ’48 pentru oaspeţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.