Tehnicianul Edward Iordănescu, dorit de Gigi Becali la FCSB, a anunţat că nu a negociat cu nimeni şi că îşi doreşte continuitate la Gaz Metan Mediaş, însă doar în anumite condiţii. El a precizat, pe Facebook, că va pleca de la gruparea din Mediaş doar luând în calcul o eventuală ofertă în care autoritatea sa tehnico-tactică va fi totală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu am negociat cu absolut nimeni. Sunt în prezent managerul lui Gaz Metan Mediaş, mai am 4 etape foarte importante de campionat şi încă un an de contract. Îmi doresc continuitate, însă e adevărat că doar în anumite condiţii, pentru a produce performanţă. Pt mine Clubul Gaz M ca entitate, echipa, fotbaliştii, au prioritate. În momentul când voi pleca de la Mediaş, dacă se va întâmpla, voi lua în calcul doar o ofertă în care autoritatea mea tehnico-tactică va fi totală, unde voi avea un mediu propice succesului, susţinere necondiţionată, implicare în selecţie, protecţia muncii mele şi controlul vestiarului. Acesta este stilul meu, îl cunoaşteti deja cu toţii, sunt principiile şi valorile omului şi antrenorului E. Iordănescu!”, a notat Edward Iordănescu.

Gigi Becali a declarat, pentru GSP, că îl vrea ca antrenor la FCSB pe Edward Iordănescu şi că încă nu a discutat cu tehnicianul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.