Tehnicianul Edward Iordănescu a felicitat naţionala Under 21 a României pentru succesul din meciul cu Ţara Galilor, care aproape a adus calificarea la Campionatul European. El a menţionat, într-un mesaj postat pe Facebook, că jucătorii de la echipa de tineret sunt încă în perioada de formare şi trebuie să fie înconjuraţi “cu căldură şi echilibru”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Felicitări România U21 !! O generaţie specială, talentată, cu foarte mult potenţial. E important pentru fotbalul românesc că apar motive să ne entuziasmăm şi speranţe pentru un viitor bun. Trebuie să-i laudăm pe băieţi, să ne bucurăm alături de ei, sunt sentimente normale care trebuiesc consumate, însă să-i ajutăm să îi îndrumăm, să îi echilibrăm şi să nu facem greşeala să ne pierdem toţi controlul să transformăm totul într-o euforie fără limite, iar la primul insucces să îi punem la zid din nou. Tipic nouă. Băieţii sunt încă în perioada de formare, urmează paşi importanţi în continuare în dezvoltarea lor, iar ca să ajungem să ne mândrim în viitor cu ei la nivel de primă reprezentativă, trebuie să îi inconjurăm cu căldură şi echilibru!! Felicitări băieţilor, felicitări lui Isăilă şi Rădoi, pentru munca depusă, doi antrenori tineri şi sigur cu un viitor frumos şi felicitări şi Federatiei pentru că trebuie să avem tăria să apreciem şi lucrurile foarte bune făcute, nu doar să condamnăm mereu şi când e cazul şi când nu este! Hai România!!”, a notat Iordănescu.

Reprezentativa Under 21 a României a învins, vineri, la Cluj-Napoca, scor 2-0 (0-0), selecţionata similară a Ţării Galilor, în penultima etapă a grupei 8 de calificare la Campionatul European din 2019.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Înaintea ultimei etape, programată marţi (România – Liechtenstein, Portugalia – Bosnia-Herţegovina, Ţara Glilor – Elveţia), echipa României este lider în clasament, cu 21 de puncte. Portugalia este pe doi, cu 19 puncte, iar Bosnia pe trei, cu 18 puncte. Ţara Galilor este pe poziţia a patra, cu zece puncte, la egalitate cu Elveţia, locul 5. Ultima din clasamentul grupei este adversara României din ultima etapă, Liechtenstein, care a pierdut până acum toate meciurile, astfel că nu are niciun punct.

Cele nouă câştigătoare ale grupelor de calificare merg direct la Campionatul European, iar patru din cele 9 ocupante ale locurilor secunde, cele mai bune, vor disputa un play-off.

La partida de la Cluj-Napoca, au marcat Dennis Man ’55 şi George Puşcaş ’71.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.