Tehnicianul echipei Astra Giurgiu, Edward Iordănescu, a declarat duminică seară, după meciul cu Sepsi, scor 0-0, joc afectat de problemele cu nocturna, că giurgiuvenii au făcut contestaţie, deoarece nu este normal cum s-a procedat când s-a întrerupt lumina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă simt afectat şi la fel e starea de spirit şi în vestiar. Afost lipsă de respect, a fost o insultă. Ce s-a întâmplat astăzi este total în contradicţie cu spiritul fotbalului. Am fost luaţi de fraieri. Am stat aşteptând să vină lumina. Era normal ca brigada să iasă afară, să constate că nu se poate juca. Noi eram pe teren, iar echipa gazdă era bine mersi în cabină. E o insultă la adresa noastră, a jucătorilor şi nu în ultimul rând a spectatorilor. S-a făcut o contestaţie. E normal ca fiecare să fie resposabil pe ceea ce găzduieşte", a spus Iordănescu la Digi Sport.

Formaţiile Sepsi Sfântu Gheorghe şi Astra Giurgiu au remizat, duminică, scor 0-0, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I, joc perturbat de probleme cu instalaţia de nocturnă.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Partida a fost întreruptă în prima repriză aproape un sfert de oră după ce nocturna de la stadionul din Braşov a cedat, iar repriza a doua a început cu o întârziere de opt minute, tot din cauza nocturnei.

Meciul a fost arbitrat de George Rădulescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.