Tehnicianul echipei Astra Giurgiu, Edward Iordănescu, a declarat după meciul de pe teren propriu cu CSM Poli Iaşi, scor 0-0, că formaţia sa ar fi putut să se impună "cu puţină şansă" şi că Andrei Chivulete este un arbitru valoros, dar el şi-ar dori ca în fotbalul românesc să fie joc mai liber, mai intens, mai dinamic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Foarte uşor s-au acordat cartonaşe. Deşi domnul Chivulete e un arbitru pe care îl respect foarte tare şi îl apreciez, un arbitru valoros, mi-aş dori ca în fotbalul românesc să fie joc mai liber, mai intens, mai dinamic. Şi cred că toată lumea este în asentimentul meu, să jucăm mai mult, să jucăm mai bărbăteşte. În plus, e adevărat că am reclamat şi eu două-trei momente în care şi cei de la Iaşi puteau să primească cartonaşe galbene, când au tăiat anumite contraatacuri... Am cerut să fie aceeaşi monedă. Nu cred că a fost ceva intenţionat, este un arbitru valoros", a spus Iordănescu la Digi Sport.

El a menţionat că Astra ar fi putut câştiga meciul dacă nu ar fi avut un jucător eliminat. "Am pregătit jocul ca să-l câştigăm. Traversăm o perioadă bună, al cincilea joc fără înfrângere. aveam trei jocuri acasă fără gol primit... În condiţii de 11 contra 11 puteam să câştigăm jocul. Îmi aduc aminte de un singur şut de la distanţă al Iaşi-ului. Felicit băieţii, am arătat spirit, determinare, organizare. Moise e un copil, a marcat jocul trecut cu Steaua, a fost o imprudenţă acolo. E bine că echipa a răspuns bine şi am închis jocul fără înfrângere, Poate cu puţină şansă am fi putut să câştigăm. Am avut un parcurs bun, probabil pentru mulţi peste aşteptări. Vrem să întreţinem ce avem bun, să consolidăm şi să creştem de la joc la joc", a adăugat tehnicianul.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Iordănescu a precizat că şi-ar dori ca la Astra să fie adus "un jucător de mijlocul terenului". "Sper să reuşim să ne completăm şi acolo", a afirmat antrenorul echipei giurgiuvene.

Formaţia Astra Giurgiu a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată vineri seară, pe teren propriu, în compania echipei CSM Poli Iaşi, în etapa a VII-a a Ligii I, meci la care gazdele au jucat o repriză în inferioritate numerică. Şi oaspeţii au avut un jucător eliminat, pe finalul partidei.

Romario Moise (Astra) a fost eliminat în minutul 43, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

În minutul 90+1, a fost eliminat şi Tiago Almeida, de la Poli Iaşi, însă direct, pentru un fault dur la Stan.

Meciul a fost arbitrat de Andrei Florin Chivulete.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.