Echipele Vitesse Arnhem şi Sparta Rotterdam s-au aflat, marţi, pe terenul primei formaţii pentru numai şase minute, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acest meci a fost întrerupt la 4 martie, după ce portarul oaspeţilor, Maduka Okoye, a fost lovit de un obiect aruncat din tribune.

După "bombardamentul" provocat de fanii gazdelor, arbitrul a oprit jocul, iar jucătorii formaţiei vizitatoare au refuzat să reia partida.

Regulamentul Eredivisie prevede în asemenea cazuri că un meci trebuie rejucat în întregime de la 0-0, însă Federaţia Olandeză de Fotbal a decis să se reia jocul de când a fost oprit, respectiv din minutul 84.

Sparta conducea cu scorul de 1-0 în momentul întreruperii, prin golul marcat de Adrian Dalmau, din minutul 5 şi tot acesta a rămas rezultatul final.

Formaţia din Rotterdam ocupă locul 16, de baraj, cu 25 de puncte după 29 de etape, la un punct de Fortuna Sittard, de pe locul 15, ultimul de menţinere, iar Vitesse, locul 6, de play-off pentur Conference League, cu 44 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.