Selecţionerul Edward Iordănescu a avut la dispoziţie toţi jucătorii la antrenamentul de marţi seară, pentru prima oară de la reunirea echipei naţionale pentru meciurile cu Andorra şi Belarus, din preliminariile Euro-2024, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tot marţi, în cantonamentul naţionalei de la Mogoşoaia, jucătorii convocaţi pentru meciurile cu Andorra şi Belarus au avut parte de o serie de teste inedite în sala de forţă.

Preparatorul fizic Cristian Dragotă, asistat de Darius Hîmpea, a măsurat anumiţi parametri fizici ai jucătorilor cu ajutorul unor aparate speciale. Astfel, printre altele, s-au măsurat: detenta şi forţa pe fiecare picior în parte.

Echipa naţională va întâlni Andorra, sâmbătă, 25 martie, în deplasare, şi Belarus, marţi, 28 martie, pe teren propriu, în preliiminariile Campionatului European din 2024.



 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.