Echipa naţională a României joacă, marţi, la Netanya, de la ora 20.45, al doilea meci amical din mandatul noului selecţioner Edward Iordănescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După eşecul cu Grecia, scor 0-1, naţionala nu se poate baza pe mai mulţi jucători afectaţi de Covid-19, viroze sau probleme musculare.

Astfel, vor lipsi Răzvan Marin, Alexandru Mitriţă, Deian Sorescu şi Florin Tănase, infectaţi cu Covid-19, Alexandru Maxim, afectat puternic de o viroză respiratorie, şi Mario Camora, care are probleme musculare.

De asemenea, din lot lipseşte şi antrenorul secund Florin Constantinovici.

În lot au fost convocaţi de urgenţă Claudiu Petrila (CFR Cluj), care se afla în cantonamentul României U21 de la Buftea, şi Darius Olaru (FCSB).

În lipsa lui Maxim, numărul 10 la naţională va fi preluat de Dennis Man.

UEFA a delegat o brigadă din Polonia la meciul tricolorilor programat. La centru va fi Daniel Stefanski, ajutat de arbitrii asistenţi Dawid Golis şi Marek Arys.

Pentru partida de marţi, 20:45, de la Netanya, tricolorii vor îmbrăca un echipament complet galben, tricou, şort şi jambiere. Asta pentru că echipamentul de bază al gazdelor este format din tricou albastru şi şort alb.

 

Meciul de marţi, de la ora 20.45, va fi transmis de Pro X.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.