În urma testării PCR, 4 jucători ai echipei naţionale au fost depistaţi pozitivi, împreună cu un membru al staff-ului. În condiţiile în care, la testările PCR premergătoare intrării în cantonament, toate rezultatele au fost negative, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, Răzvan Marin, Alexandru Mitriţă, Deian Sorescu şi Florin Tănase, alături de Florin Constantinovici, au ieşit din programul tricolorilor şi au intrat în izolare.

În acelaşi timp, mai mulţi jucători acuză în continuare simptome de viroză respiratorie sau gripă şi nu se pot pregăti normal.

În acest context, au fost convocaţi de urgenţă Claudiu Petrila (CFR Cluj), care se afla în cantonamentul României U21 de la Buftea, şi Darius Olaru (FCSB).

România a jucat şi a pierdut, scor 0-1, meciul amical cu Grecia şi urmează să dispute, marţi, un nou meci amical, cu Israel.



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.