Echipa naţională de fotbal a început, duminică, pregătirile pentru meciurile cu Armenia şi Muntenegru, din preliminariile Cupei Mondiale din 2018. La şedinţa de pregătire cu public de la Mogoşoaia au participat doar o parte dintre tricolorii convocaţi, restul urmând să se alăture lotului până luni la prânz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Printre jucătorii prezenţi la şedinţa de pregătire de la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia s-au numărat Florin Andone, Ciprian Tătăruşanu, Costel Pantilimon, Ciprian Deac, Alin Toşca şi Eric Bicfalvi.

La antrenament au fost prezenţi şi membrii Invictus Team România, care în perioada 23-30 septembrie vor participa în premieră la "Invictus Games Toronto 2017".

La 1 septembrie, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, tricolorii vor întâlni selecţionata Armeniei, urmând ca în 4 septembrie, tot de la 21.45, să se dueleze cu Muntenegru la Podgorica, în Grupa E a prelimiariilor CM din Rusia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.