Echipa Everton a fost depunctată cu două puncte pentru o a doua încălcare a regulilor financiare din Premier League, informează bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regulile privind profitul şi sustenabilitatea (PSR) permit cluburilor să piardă 105 milioane de lire sterline în trei ani, iar o comisie independentă a constatat că Everton a încălcat acest lucru cu 16,6 milioane de lire sterline în perioada de trei ani până în 2022-23.

Echipa coboară un loc, pe poziţia a 16-a, şi se află acum la două puncte deasupra zonei de retrogradare.

Everton a avut o deducere de 10 puncte redusă la şase la apelul din februarie pentru perioada de trei ani până în 2021-22.

Clubul Everton a anunţat că va face apel.

Gruparea engleză  s-ar putea confrunta încă cu o deducere suplimentară de puncte în legătură cu costurile dobânzilor asociate cu construirea noului stadion al clubului la Bramley-Moore Dock, deşi este puţin probabil ca această problemă să fie rezolvată înainte de sfârşitul sezonului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.