Preşedintele Klaus Iohannis le-a invitat pe handbalistele echipei CSM Bucureşti care au câştigat Liga Campionilor la Recepţia de Ziua Europei care a avut loc, luni, la Palatul Cotroceni, informează Administraţia Prezidenţială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Preşedintele României le-a invitat pe handbalistele care au câştigat Liga Campionilor la Recepţia de Ziua Europei", se arată într-un anunţ al Preşedinţiei.

La această recepţie au participat şi premierul Dacian Cioloş, alţi miniştri ai Cabinetului, lideri politici, parlamentari, precum şi alte personalităţi din domeniul culturii, sportului, mediului de afaceri, precum şi diplomaţi români şi străini.

Recepţia a început la ora 15.00, în Grădina Palatului Cotroceni.

Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a cucerit, duminică, la Budapesta, Liga Campionilor, după ce a învins în finala Turneului Final Four formaţia ungară Gyor ETO, după prelungiri şi aruncări de la 7 metri, cu scorul de 29-26 (13-12, 22-22, 25-25), iar echipa din Capitală readuce trofeul în România după 52 de ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.