Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a retrogradat echipa din Liga a II-a Daco Getica Bucureşti, fostă Juventus Bucureşti, în ultimul eşalon fotbalistic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În baza art. 79/8 din RD comisia a constatat retragerea echipei de seniori ASC Daco Getica Bucureşti din Competiţia Liga a II-a editia 2019 – 2020. În baza art. 79/14/1 din RD echipa ASC Daco Getica Bucureşti se sancţionează cu retrogradarea în ultima categorie competiţională organizată de Asociaţia de Fotbal pe teritoriul căreia îşi are sediul clubul în cauză", se arată în decizia comisiei.

Patronul clubului Daco Getica, Ilie Ciuclea, a decis să retragă echipa din campionat din cauza lipsei de performanţă a acesteia. Formaţia a cumulat şase puncte în 13 meciuri şi ocupa penultimul loc în clasamentul ligii secunde.

După retragerea acestei echipe, toate rezultatele meciurilor pe care le-a jucat până acum se anulează.

În urmă cu doi ani, Daco Getica evolua în Liga I, sub numele de Juventus Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.