Formaţia Burnley, antrenată de belgianul Vincent Kompany, şi-a asigurat, vineri, promovarea în Premier League în sezonul viitor, după ce a învins Middlesbrough, scor 2-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu o serie de 19 meciuri fără eşec, Burnley ocupă primul loc în clasament, cu un avans de 19 puncte faţă de Luton, ocupanta locului al treilea, cu şase etape înainte de final.

Fostul fundaş belgian şi căpitan al echipei Manchester City antrenează Burnley din 2022, când echipa tocmai retrogradase după şase sezoane în prima ligă..

Odată cu retrogradarea, clubul a trebuit să ramburseze şi o parte semnificativă a unui împrumut de 73 de milioane de euro şi a trebuit să vândă mai mulţi jucători importanţi.

Kompany a adunat o echipă aproape complet nouă, folosindu-şi cunoştinţele din Belgia şi Manchester City pentru a atrage jucătorii împrumuţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.