Spectaculosul campionat de fotbal spaniol La Liga se va vedea şi în următoarele 5 sezoane în România. Compania EAD.ro a câştigat în exclusivitate drepturile tv pentru competiţia internă care a dat cele mai multe câştigătoare UEFA Champions League şi cei mai mulţi jucători care au primit Balonul de Aur. Ediţiile următoare ale La Liga vor putea fi urmărite în continuare pe canalele Look Sport, care transmit cele mai importante competiţii fotbalistice interne şi internaţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”18 trofee UEFA Champions League, 12 trofee UEFA Europa League, 15 UEFA SuperCup, 23 de câştigători ai Balonului de Aur şi 19 câştigători ai FIFA World Player of the Year. O medie de 39.980 de spectatori la meciurile din campionat (sezonul 2018-1019, ultimul desfăşurat în condiţii ”normale”). Sunt doar câteva dintre cifrele care fac din La Liga un adevărat magnet pentru iubitorii fotbalului. Şi de care românii nu vor duce lipsă în continuare. EAD.ro, compania deţinătoare a drepturilor de televizare pentru Liga 1, a câştigat drepturile pentru campionatul spaniol”, potrivit unui comunicat transmis News.ro.

Cele mai valoroase echipe din lume (conform studiului ”2021 Football Money League” publicat de Deloitte în luna ianuarie), Barcelona (venit de 715,1 milioane euro sezonul 2019-2020) şi Real Madrid (714,9 milioane euro) vor putea fi urmărite în România, alături de Atletico Madrid, foarte aproape de un nou titlu după o pauză de 7 ani, sau de alte echipe de tradiţie precum Valencia, Bilbao, Sevilla sau Espanyol.

”Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm drepturile pentru La Liga, unul dintre cele mai valoroase şi mai spectaculoase campionate ale lumii. Prin aducerea sa în portofoliul companiei, EAD îşi demonstrează încă o dată calitatea de jucător important pe piaţa drepturilor sportive şi de furnizor de content premium pentru telespectatorii din România. Jucători de talia lui Messi, Ramos, Benzema, Suarez sau un El Clasico Real Madrid – Barcelona vor garanta întotdeauna spectacol şi audienţe”, a declarat Orlando Nicoară, director general EAD.ro.

„Amprenta la nivel global a LaLiga creşte an de an datorită parteneriatelor noastre locale puternice. EAD ne oferă o nouă expertiză şi vizibilitate în România, într-un acord pe termen lung, care oferă, de asemenea, consecvenţă fanilor”, adaugă Melcior Soler, director al Departamentului Audiovizual LaLiga.

Compania EAD.ro a semnat contracte pentru drepturile LaLiga cu firmele care operează canalele Digi Sport şi LOOK SPORT.

EAD.ro este companie care detine drepturile comerciale si pentru televiziune ale competitie Liga 1 Casa Pariurilor. EAD opereaza si pe piata publicitatii, fiind regia care vinde publicitatea pentru mai multe siteuri si posturi de televiziune. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.