Tehnicianul Dusan Uhrin Jr. a declarat, luni seară, după meciul câştigat de Dinamo cu scorul de 3-0 în faţa echipei Hermannstadt, că acest succes reprezintă un pas important pentru dinamovişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un meci destul de greu pentru noi. Ne-am apărat destul de bine, nu am făcut greşeli. Hermannstadt a jucat bine. Este un pas în faţă. Ne pregătim pentru meciul următor. Mă simt foarte bine după această victorie. Sunt jucători foarte buni Fabbrini şi Nistor, trebuie să avem grijă de starea lor de sănătate. Totul a fost bine în această seară, până la urmă. Este un pas important făcut de noi", a spus Uhrin, potrivit telekomsport.ro.

Formaţia Dinamo a învins, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Hermannstadt, în ultimul meci al etapei a şaptea a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Ciobotariu ’19, Nistor ’65 (penalti) şi Klimavicius ’74.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.