Antrenorul FC Dinamo, Dusan Uhrin, a declarat că echipa sa avut nevoie de noroc pentru a se împune în faţa FC Viitorul, deşi a condus cu 3-0. El spune că jucătorii săi şi-au pierdut concentrarea când au avut avantaj de trei goluri pe tabela de marcaj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost greu pentru noi, am condus cu 3-0, după care ne-am pierdut concentrare. Putea fi 3-3, dar am avut noroc. Dacă Nistor înscria pentru 4-0, încheiam jocul. Nu facem o dramă din asta. Fiecare meci este important pentru că fiecare meci este dificil. Trebuie să rezolvăm această problemă cu pierderea concentrării, pentru că astfel primim goluri uşor. Am jucat foarte bine în prima repriză, dar în repriza a doua am făcut multe greşeli. Jucăm pentru bani, dar nu gândim că jucăm pentru bani, jucăm pentru suporteri. Toată lumea de pe teren joacă pentru fani. Nu îmi fac probleme despre situaţia financiară, până acum e normală, nu ştiu cine a dat aceste informaţii. Trebuie să continuăm să câştigăm. Avem un meci de cupă şi va trebui să schimbăm câţiva jucători, urmează o săptămână dificilă. Perovici era azi singura opţiune. Popa nu s-a antrenat toată săptămâna, Montini nu era pregătit, dar vor fi la următoarea partidă", a declarat Uhrin.

FC Dinamo a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (2-0), formaţia FC Viitorul, în etapa a XIV-a a Ligii I. Dinamoviştii au condus cu 3-0, dar au "tremurat" în final pentru cele trei puncte.

Au marcat: Perovici '29, Sorescu '30, Filip '61 / Iancu '76, Boboc '79.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.