Campioana la handbal feminin, CSM Bucureşti, a anunţat, joi, decizia EHF de amânare a partidei din deplasare cu Brest, din etapa a 9-a a Ligii Campionilor, din cauza a trei cazuri de Covid-19 în lotul lui Adrian Vasile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătoarele depistate cu rezultate pozitive la testele din aeroport, înaintea plecării de joi spre Franţa, sunt Ema Ramusovic, Andreea Ailincăi şi Samara Da Silva.

”Meciul va fi reprogramat într-o altă dată, stabilită de comun acord de ambele echipe şi de forul EHF, până la terminarea fazei grupelor DELO EHF Champions League, cât mai curând posibil! Le dorim recuperare uşoară fetelor!”, a transmis CSM Bucureşti.

Meciul era programat sâmbătă, cu Brest Bretagne.

Nici SCM Râmnicu Vâlcea nu va juca la finalul săptămânii, după ce în lotul adversarei Viborg au fost depistate cazuri de Covid-19.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.