Mijlocaşul spaniol Juan Mata a părăsit campioana Japoniei, Vissel Kobe, după ce i-a expirat contractul, a anunţat, sâmbătă, clubul nipon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mata semnase un contract pe patru luni la jumătatea sezonului şi a făcut parte din echipa Vissel Kobe care a câştigat pentru prima dată titlul în J.League, jucând un singur meci.

"Sunt foarte fericit că am făcut parte din momentul istoric în care clubul a câştigat pentru prima dată campionatul", a declarat Mata într-un comunicat." Nu voi uita niciodată amintirile pe care le-am avut împreună".

Jucătorul de 35 de ani, câştigător al Cupei Mondiale cu Spania în 2010, a câştigat Liga Campionilor cu Chelsea în 2012, înainte de a petrece opt sezoane la Manchester United.

El a jucat apoi un sezon la Galatasaray, în Turcia, înainte de a semna cu Kobe ca jucător liber de contract în septembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.