Atacantul brazilian Roberto Firmino va pleca de la Liverpool la finalul sezonului, după opt ani petrecuţi pe Anfield, a anunţat, vineri, presa engleză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorul în vârstă de 31 de ani a decis să plece, el nedorind o prelungire a contractului care expiră la finalul sezonului, potrivit Sky Sports şi BBC.

Firmino, care a marcat 102 goluri în 352 de apariţii pentru club, a jucat un rol esenţial în revenirea lui Liverpool în elita fotbalului englez şi european sub conducerea lui Jürgen Klopp.

După sosirea în 2015 de la Hoffenheim, Firmino a obţinut titluri în Liga Campionilor (2019), Premier League (2020), Cupa Angliei (2022), Cupa Ligii (2022) şi Cupa Mondială a Cluburilor (2019).

Însă în ultimele sezoane, el a fost nevoit să facă faţă concurenţei venite după transferurile lui Diogo Jota, Luis Diaz, Darwin Nunez şi Cody Gakpo.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.