Formaţia PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu şi la care evoluează Alexandru Mitriţă, a fost eliminată, joi, de Olympique Marseille, în sferturile de finală ale Conference League. După meci, Răzvan Lucescu s-a declarat fan al echipei franceze şi speră ca aceasta să câştige competiţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marseille s-a impus în deplasare, cu scorul de 1-0, în manşa secundă, după ce în tur scorul a fost 2-1 tot pentru echipa franceză. A marcat Payet ’34. Mitriţă a intrat pe teren în minutul 57.

"Acum sunt suporter al echipei din Marsilia, vreau să câştige competiţia. Pentru mine, Olympique este o echipă foarte bine organizată, cu jucători buni, de calitate, deci pot spune că este favorită pentru mine", a afirmat Lucescu, conform lefigaro.

 

După ce a afirmat că fanii francezi nu sunt bineveniţi la Salonic, din cauza incidentelor din tur, joi seară Lucescu a declarat că suporterii greci au oferit o lecţie: "Este o lecţie bună dată de fanii noştri celor de la Marsilia. Toată lumea se teme să vină aici, toată lumea se teme să joace aici, dar a fost o atmosferă foarte frumoasă pentru un meci de fotbal. Aşa ar fi trebuit să fie şi la Marsilia".

În semifinale, Olympique Marseille va evolua cu Feyenoord Rotterdam, la care este legitimat portarul Valentin Cojocaru.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.