După ce l-a transferat pe Victor Dican la FC Botoşani, divizionara secundă Universitatea Cluj a anunţat împrumutul belgianului Martin Remacle de la moldoveni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fostul internaţional de tineret al Belgiei evolueză pe poziţia de mijlocaş central.

Martin Remacle a făcut primii paşi în fotbal la Standard Liege. La 19 ani a debutat la nivel de seniori la cel mai înalt nivel, într-un meci de campionat al celor de la Standard Liege cu KV Kortrijk.

În 2017 a făcut pasul spre Italia, semnând cu FC Torino, evoluând pentru formaţia „Primavera” a clubului din nordul peninsulei. Un an mai târziu a ajuns în Cipru la Ayia Napa, bifând 26 de meciuri şi două goluri pentru echipa care evolua în a doua ligă cipriotă.

A revenit în Belgia la URSL Visé, după care a fost transferat de Pandurii Târgu Jiu. A fost cel mai bun jucător al gorjenilor în prima parte asezonului 2020 – 2021, marcând de patru ori în cele 13 partide în care a fost utilizat.

Evoluţiile bune i-au adus o mutare în Liga 1 la FC Voluntari. Pentru ilfoveni a jucat în şapte partide pe finalul stagiunii precedente. La începutul acestui campionat, Martin Remacle a ajuns la FC Botoşani.

La nivel de echipă naţională, Martin Remacle a strâns prezenţe pentru naţionalele U17, U18 şi U19 ale Belgiei.



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.