Internaţionalul francez al echipei OGC Nice, Morgan Schneiderlin, 33 de ani, a fost împrumutat la clubul australian Western Sydney Wanderers, a anunţat clubul francez.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ajuns în vara lui 2020 la OGC Nice, Schneiderlin, 15 selecţii şi finalist la Euro 2016 cu Franţa, a jucat 59 de meciuri cu Aiglons, dar nu făcea parte din planurile clubului de la începutul sezonului.

În urma unui acord cu cele două cluburi, el a plecat liber de la OGC Nice, unde contractul se încheie în iunie anul viitor. Însă clubul francez îi va acoperi o parte din salariu până în iunie.

După Strasbourg, Southampton, Manchester United şi Everton, Schneiderlin va trăi astfel prima experienţă în afara Europei, în Australia, la Western Sydney Wanderers FC, în prezent locul 3 în A-League (prima divizie australiană).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.