Directorul sportiv Rufo Collado anunţă prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, transferul mijlocaşului Vlad Achim la Dinamo Bucureşti pentru următoarele două sezoane competiţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ultima oară la Viitorul Constanţa, Vlad Achim (31 de ani) a început fotbalul la juniorii clubului Farul Constanţa şi a mai jucat în carieră pentru Ceahlăul Piatra Neamţ, FC Voluntari, FCSB şi FC Botoşani.

3 trofee a câştigat Vlad Achim în carieră: Cupa României şi Supercupa României cu Viitorul Constanţa (ambele în 2019) şi Cupa Ligii cu FCSB (2016).

30 de meciuri a jucat Vlad Achim, sezonul trecut, pentru Viitorul Constanţa, 28 în campionat şi două în Europa League. A marcat 5 goluri, toate în Liga 1.

2 convocări la echipa naţională a ţării noastre are Vlad Achim, fiind rezervă în meciurile Grecia vs România 0-1 (preliminarii CE 2016) şi Italia vs România 2-2 (amical, 2015).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.