Gruparea Dunărea Călăraşi a ajuns la 14 jucători achiziţionaţi în această iarnă, vineri prezentând ultimele noutăţi din lotul lui Dan Alexa: Steliano Filip, Gabriel Iancu şi Junior Mapuku.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Antrenorul Dan Alexa a afirmat că va face tot ce îi stă în putinţă ca echipă să rămână în prima ligă, susţinnâd că nu este o candidată sigură la retrogradare. “Toţi 3 au devenit jucătorii clubului cu acte în regulă. Important e că arătăm tuturor că ne mişcăm, important e că putem aduce jucători de valoare. Cred că lumea ar trebui să aprecieze lucrul ăsta pentru că nu cedăm şi arătăm tuturor că nu suntem candidata aia sigură la retrogradare, cum ne văd toţi. Am mai spus-o şi înainte de jocul cu Chiajna, pe oricine întrebaţi din fotbalul românesc, prima echipă pe care o spune că e retrogradată este Călăraşiul. Important e ca noi să fim încrezători că putem salva echipa, important este ca toţi cei care sunt în jurul echipei, şi nu doar cei implicaţi direct, să înţeleagă că toţi care suntem aici facem absolut tot ce ţine de noi pentru a ne menţine în prima ligă şi Călăraşiul să mai aibă încă un an cel puţin în prima divizie”, a spus Dan Alexa.

Preşedintele clubului, Florin Brişan a declarat că e sigur că jucătorii vor ajuta echipa să-şi îndeplinească obiectivul, acela de a evit retrogradarea în liga secundă: „Toţi 3, mai mult ca sigur, ne vor ajuta în demersul nostru de a evita retrogradarea şi, de ce nu, pentru ediţi următoare de campionat de a tinde mai sus”.

Steliano Filip, 24 de ani, fost jucător la Dinamo, a evoluat ultima oară pentru Hajduk Split.

Gabriel Iancu, 24 de ani, a evoluat până acum la FC Viitorul, FCSB, Karabukspor, Termalika şi FC voluntari.

Atacantul congolez Junior Mapuku, 29 de ani, a fost legitimat ultima oară la SJZ Ever Bright, în liga a 2-a din China.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.