Clubul Dunărea Călăraşi a anunţat, sâmbătă, că l-a împrumutat de mijlocaşul Daniel Benzar de la FCSB şi a obţinut serviciile fundaşului Constantin Nica, fost component al FC Dinamo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lotul Dunării Călăraşi se va reuni luni, iar jucătorii vor face vizita medicală marţi şi miercuri. “Echipa va efectua apoi un stagiu de pregătire în Turcia la Side (Antalya), de fapt, în aceeaşi locaţie în care s-a antrenat şi în urmă cu un an. Acolo vor avea loc şi câteva jocuri de verificare”, a declarat preşedintele executiv, Florin Brişan.

Brişan a vorbit şi despre jucătorii aduşi la echipă în această iarnă. “E vorba de mijlocaşul Daniel Benzar, jucător împrumutat până în vară de la FCSB, şi fundaşul dreapta Constantin Nica, fost component al lui Dinamo, care a semnat un contract valabil un an şi jumătate. Pe lista noastră mai figurează şi alţi jucători cu care sperăm să ajungem la o înţelegere până la plecarea echipei în Turcia” a explicat el.

Au plecat de la Dunărea Călăraşi Bodo Kanda, Bogdan Şandru, Gaetan Missi Mezu, Nicolae Carnat, Alin Babei şi Aitor Monroy, cărora li s-au reziliat contractele luna trecută. De asemenea, fundaşul central brazilian Walace Da Silva a solicitat rezilierea contractului, alegând să evolueze în Egipt.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.