Echipa lui Lionel Messi, Inter Miami, a confirmat că va susţine un meci amical împotriva formaţiei lui Cristiano Ronaldo, Al-Nassr, în Arabia Saudită, la 1 februarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Organizatorii Riyadh Season Cup anunţaseră această întâlnire la 21 noiembrie, dar Inter Miami a negat acest lucru. În cele din urmă, data a fost stabilită pentru 1 februarie la Riad (Arabia Saudită), unde Al-Nassr va întâlni Inter Miami.

Pe 29 ianuarie, jucătorii echipei din Florida vor înfrunta mai întâi pe Al-Hilal, cele două amicale având loc în cadrul Riyadh Season Cup . Al-Hilal este clubul brazilianului Neymar, fostul coechipier al lui Messi la Paris-Saint-Germain, dar acesta nu este aşteptat să joace după ce a fost operat în noiembrie în urma unei rupturi a ligamentelor încrucişate de la genunchiul stâng.

Lionel Messi (36 de ani), de opt ori câştigător al Balonului de Aur, şi Cristiano Ronaldo (38 de ani), de cinci ori câştigător al Balonului de Aur, s-au înfruntat direct de 37 de ori în carieră, dintre care 30 de ori în clasicul spaniol, când argentinianul a jucat pentru Barcelona, iar portughezul pentru Real Madrid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.