Fotbalistul Denis Drăguş, înlocuit de Ricardo Grigore în lotul naţionalei under 21 pentru Campionatul European, în urma unei accidentări, părăseşte astăzi cantonamentul din Italia al echipei de tineret.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Regret enorm că trebuie să părăsesc acum acest grup… Din păcate, avem parte şi de momente precum acestea în viaţă. Nu este o accidentare gravă, dar e nevoie de repaus pentru 10-12 zile. Aşa a fost să fie, voi deveni şi mai puternic! Rămân cu inima alături de băieţi, le urez succes şi le ţin pumnii”, a declarat Drăguş, potrivit frf.ro.

Cu două zile înaintea debutului naţionalei U21 la Campionatul European, frf.ro prezintă organizarea pe camere a “tricolorilor”: Nedelcearu – Grigore, Ştefan – Rus, Petre – Man, Ivan – Cicâldău, Manea – Băluţă, Ghiţă – Hagi, Căbuz – Olaru, Radu – Puşcaş, Coman – Nedelcu, Paşcanu – Vlad, Dragomir – Ciobanu, Boboc.

FOTO: frf.ro
FOTO: frf.ro

Campionatul European începe astăzi şi se va desfăşura în cinci oraşe din Italia şi în San Marino: Bologna, Reggio nell’Emilia, Cesena, Trieste, Udine, Serravalle. România va juca în grupa C, în care va debuta marţi, în compania echipei Croaţiei. Din cele trei grupe se vor califica în semifinale câştigătoarele şi cea mai bună ocupantă a locurilor secunde.

Partidele de la Euro-2019 vor fi transmise în direct de TVR.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.