Preparatorul fizic Dragoş Luscan a declarat, miercuri, că atunci când l-a cunoscut pe David Popovici, acum patru ani, era un copil cu părul lung, dar cu mentalitate de performanţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Când l-am văzut pe David a fost primul meu contact cu înotul. Eu nu ştiu să înot, îl pregătesc pe David pe uscat. L-am văzut într-o seară acum, la Budapesta, după semifinala la 100 de metri, şi povestea tuturor aşa bine şi i-am spus că poate fi profesor. Când l-am cunoscut era un copil cu părul lung la 13 ani, se simţea că are mentalitate de performanţă. Am nişte teste făcute de-a lungul timpului, culegem date, la fel şi antrenorul Adrian Rădulescu. Ne interesează să fie în cea mai bună formă pentru a concura. David nu se lasă niciodată, spune, nu mai pot, dar hai să mai facem o dată", a spus Luscan la emisiunea La Măruţă de la Pro TV.

"Orice ofertă aş primi din afară...nu m-ar încânta. Dacă pot lucra cu David, de ce aş pleca? Sunt mulţumit de ce fac aici, sunt şi la echipa de handbal Dinamo, sunt cu David, am cabinetul meu", a adăugat Luscan.

Sportivul David Popovici, în vârstă de 17 ani, a câştigat medaliile de aur în proba de 100 şi 200 metri liber din cadrul Campionatului Mondial de Nataţie de la Budapesta.


 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.