Fundaşul Dragoş Grigore a declarat, sâmbătă seară, că Rapid ar fi meritat să câştige meciul cu Dinamo, scor 1-1, subliniind că înţelege supărarea suporterilor, după 9 partide fără victorie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că am fi meritat să câştigăm. Asta a fost istoria, nu mai avem ce să facem, şansele de play-off erau mici şi înainte de meci, erau foarte mici, acum ne-am pierdut speranţa de a intra în play-off. Vom juca pentru orgoliul nostru şi la final să fim mulţumiţi, ne-am fi dorit mai mult,, dar atât s-a putut. Nu am apucat să văd faza de la golul lor, au fost neînelegeri, bâlbâieli, aşa a fost să fie. Dacă am şti unde a dispărut ambiţia sau momentul, probabil am fi făcut ceva. Nu ştiu care este motivul pentru care nu s-a mai jucat cu aceeaşi ambiţie, dar şi acum, ca şi în alte meciuri, toată lumea şi-a dorit, unii au putut, alţii mai puţin. E păcat de suporteri, au fost alături de noi în număr mare oriunde am jucat în ţară. Le înţelegem supărările, poate suntem mai supăraţi decât ei. Nu câştigăm de 9 meciuri, nu putem să mai continuăm aşa, e nevoie şi de victorii, le vom pune toate cap la cap, vom vedea ce nu a mers, vom face totul să scoatem maxim de etapa viitoare. Fanii sunt îndreptăţiţi să fie supăraţi. Schimbarea antrenorului nu este problema noastră, indiferent cine este, trebuie să dăm totul pe teren", a declarat Grigore la posturile de televiziune care transmit meciurile din Liga 1.

Formaţia FC Rapid a remizat, sâmbătă seară, scor 1-1 (1-1), cu echipa Dinamo, într-un meci contând pentru etapa a XVIII-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

Au marcat: Jakub Vojtus ’23 / Cosmin Matei ‘20

În clasament, Rapid este pe locul 9, cu 37 de puncte, iar Dinamo pe 14, cu 17 puncte.



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.