Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, miercuri, că Nicolae Stanciu, care s-a plâns de criticile la adresa sa, nu a făcut un joc grozav nici în partida cu naţionala Insulelor Feroe, iar la meciul cu Suedia “mai mult a încurcat decât să joace”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"O să mă duc când o să joace bine. După un meci pe care îl face bun. Nici ăla de ieri nu a fost grozav pentru el. Am jucat cu nişte desculţi. La cel cu suedezii trebuia schimbat. Mai mult a încurcat decât să joace. Îl aştept de 4 ani de zile.  Are nevoie de Stanciu (n.r. - echipa naţională), dar nu este cel la care ne aşteptam. Mă aşteptam să spargă pe toată lumea, să facă diferenţa în teren. Părerea mea este că jucător bun, dar nu te dă afară cu evoluţiile sale", a spus Dragomir la Digi Sport.

Mijlocaşul Nicoale Stanciu a declarat, marţi, după meciul cu Insulele Feroe, că este dispus să vadă cu fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, prima repriză a partidei anterioare, cu Suedia, ca să-i arate că nu a fost cel mai slab de pe teren. Stanciu s-a arătat deranjat de afirmaţia lui Dragomir, potrivit căreia jucătorul de la Al Ahli ar fi trebuit schimbat în minutul 30, cu Suedia.

România a obţinut, marţi, prima victorie în preliminariile Euro-2020, învingând, la Cluj-Napoca, scor 4-1 (3-1), reprezentativa Insulelor Feroe, în etapa a II-a Grupei F. În primul meci, tricolorii au fost învinşi, sâmbătă, cu 2-1, în deplasare, de Suedia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.