Atacantul echipei CFR Cluj Billel Omrani, dorit de selecţionerul Mirel Rădoi în naţionala României, a declarat că obiectivul său este să joace pentru reprezentativa Algeriei, informează africatopsports.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Obiectivul meu suprem ar fi să mă alătur echipei naţionale a Algeriei. În fiecare zi mă antrenez, încerc să am cele mai bune statistici posibil pentru a atinge acest obiectiv", a declarat Omrani, potrivit africatopsports.com.

Deşi Alegeria stă bine în ofensivă, suspendarea atacantului Baghdad Bounedjah de la Al Sadd ar putea să-i deschidă lui Omrani porţile naţionalei dorite, a menţionat sursa citată.

În vârstă de 26 de ani, Omrani, născut în Franţa, este la CFR Cluj din 2016 după ce anterior a mai evoluat la Olympique Marseille şi la Arles-Avignon.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.