Tehnicianul Dorinel Munteanu, care a debutat, sâmbătă, cu victorie pe banca echipei Concordia Chiajna, scor 2-0 cu FC Botoşani, a declarat că îl bucură acest success obţinut pe fondul unui joc bun, el precizând că şi-a dorit să vadă o schimbare la jucători, care erau “puţin cu moralul la pământ”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Suntem bucuroşi că am obţinut victoria pe un fond de joc bun, mi-am dorit să văd o schimbare la nivelul jucătorilor, erau puţin cu moralul la pământ. Pentru a câştiga, trebuie să faci efort maxim (...) Dornic de a reveni pe bancă. Nu am avut emoţii, un antrenor dacă are emoţii nu mai e antrenor. Mi-am dorit foarte mult să revin şi îmi doresc să am succes cu Concordia Chiajna", a spus Dorinel Munteanu, potrivit digisport.ro.

Formaţia Concordia Chiajna a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a noua a Ligii I, primul pentru Dorinel Munteanu pe banca tehnică a oaspeţilor.

Golurile au fost marcate de Marc ’32 şi Guessan ’45.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.