Doi suporteri ai echipei de fotbal Olympique Lyon au fost condamnaţi luni la doi ani de închisoare în urma incidentelor petrecute pe stadionul Groupama, în ziua de 14 ianuarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentele au avut loc după ce Olympique Lyon a pierdut meciul disputat în comania formaţiei Strasbourg, scor 1-2. În total, patru persoane au fost condamnate pentru violenţe comise împotriva forţelor de securitate.

Tribunalul penal din Lyon a condamnat un student de 22 de ani la 10 luni de închisoare, dintre care patru cu suspendare. În instanţă, acesta a recunoscut că a lovit un polţist CRS. Un al doilea tânăr a fost condamnat la opt luni de închisoare, dintre care patru cu suspendare.

Alţi doi susţinători au primit pedepse de opt luni de închisoare cu suspendare. Cei patru bărbaţi au fost, de asemenea, amendaţi cu câte 1.500 de euro fiecare. De asemenea, aceştia vor fi interzişi de pe stadion timp de doi ani, cu obligaţia să se prezinte la un departament de poliţie în timpul meciurilor echipei Olympique Lyon.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.