Un pilot şi o femeie copilot au decedat, duminică, la un raliu desfăşurat în Savoia. La un alt raliu, în Dordogne, a murit un pilot, relatează Le Parisien.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În Savoia, la Lescheraines, au încetat din viaţă un pilot în vârstă de 25 de ani şi iubita sa care îi era copilot, o tânără de 24 de ani. Cei doi au murit după un accident în timpul celei de-a cincea speciale, din cauza căruia maşina a luat foc.

În Dordogne, a decedat într-un accident la un raliu regional un pilot în vârstă de 41 de ani. Anthony Mora a pierdut controlul maşinii, care a ieşit de pe traseu şi a intrat într-un copac. Copilotul era în stare de şoc după accident, dar nu a fost necesară spitalizarea sa.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Cele două curse au fost anulate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.