Internaţionalii de tineret ai Angliei, James Trafford şi Rico Lewis, au fost convocaţi la lotul de seniori pentru meciul amical cu Belgia, care va avea loc marţi, pe stadionul Wembley din Londra, a anunţat duminică Federaţia Engleză de Fotbal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei doi jucători s-au alăturat lotului Angliei la terenul de antrenament al lui Tottenham, după ce Harry Maguire, Kyle Walker şi Sam Johnstone au devenit indisponibili din cauza accidentărilor, în urma înfrângerii de sâmbătă cu 1-0 în faţa Braziliei pe Wembley.

James Trafford (21 de ani), portarul lui Burnley (penultima clasată în Premier League după 29 de meciuri), va fi la prima sa apariţie în echipa de seniori după ce a câştigat Campionatul European Under-21 în vara anului trecut.

În schimb, pentru Rico Lewis, tânărul fundaş al lui Manchester City (19 ani), aceasta va fi a doua sa apariţie la echipa naţională, după ce a fost inclus în lotul selecţionerului Gareth Southgate pentru un meci în Macedonia de Nord în noiembrie 2023.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.