Novak Djokovici continuă să îşi scrie legenda. La 36 de ani, numărul 1 mondial a devenit primul jucător care a câştigat Mastersul pentru a şaptea oară, duminică, la Torino. Iar deţinătorul recordului de titluri de Grand Slam (24) nu are intenţia de a se opri aici.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 Înaintea sfertului de finală din Cupa Davis împotriva Marii Britanii, sârbul a acordat mai multe interviuri presei spaniole. Şi a profitat de ocazie pentru a vorbi despre Rafael Nadal. După un an aproape alb, spaniolul în vârstă de 37 de ani (22 de titluri de Grand Slam) urmează să revină în competiţie anul viitor. Ar putea fi aceasta ocazia de a se întâlni cu "Djoko" pentru o ultimă confruntare la vârf? Ideea îl atrage cu siguranţă pe nativul din Belgrad.

"Cred că multă lume şi-ar dori să fie la Roland Garros, de ce nu? Dar dacă îmi daţi de ales, aş spune oriunde altundeva. Roland Garros nu ar fi rău, dar Nadal este jucătorul care a câştigat turneul de cele mai multe ori în istorie (14)", explică Novak Djokovici în Marca.

"Oriunde ar fi extraordinar pentru noi şi pentru lumea tenisului. Ar fi un pic ca un ultim dans. Nu ştiu de câte ori vom mai avea ocazia să jucăm unul împotriva celuilalt, sau chiar dacă vom mai avea. Sper să o facem, pentru că asta îşi doreşte toată lumea şi eu la fel", a spus el.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.