Numărul 1 din tenisul masculin Novak Djokovici este evaziv cu privire la participarea sa la Australian Open, unde principala condiţie este vaccinarea anti-Covid 19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Înţeleg că vreţi răspunsuri de la mine şi să aflaţi unde şi cum voi începe sezonul, dar vom vedea ce ne rezervă viitorul. Nu pot da o dată, dar cum Openul Australiei vine curând, veţi afla ce voi face", a spus Djokovici, vineri seară, după ce Serbia a fost învinsă de Croaţia în semifinala Cupei Davis.

Djokovici refuză constant să spună dacă s-a vaccinat sau nu.

Primul Grand Slam al anului, Australian Open, are loc în ianuarie.

Echipa Croaţiei s-a calificat, vineri seară, la Madrid, în finala Cupei Davis, trecând în semifinale de Serbia, scor 2-1.

În primul meci al confruntării, croatul Gojo Borna l-a învins pe Dusan Lajovic, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-2, într-o oră şi 58 de minute.

Al doilea meci i-a avut protagonişti pe liderul ATP Novak Djokovici şi pe Marin Cilic. S-a impus sârbul, cu scorul de 6-4, 6-2, într-o oră şi 39 de minute.

Croaţii au ajuns în finală după victoria echipei Nikola Mektic/Mate Pavic în faţa perechii Novak Djokovici/Filip Krajinovic, scor 7-5, 6-1, într-o oră şi 12 minute.
 

În a doua semifinală se întâlnesc, sâmbătă, tot la Madrid, Rusia şi Germania.

Finala se va disputa duminică, de asemenea la Madrid.

Croaţia a câştigat trofeul în 2005 şi în 2018.



 



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.