The Guardian a prezentat discuţia avută de tenismenul Novak Djokovici cu oficialul forţelor de frontieră care l-a intervievat la sosirea în Australia, joia trecută. Sârbul a recunoscut că nu este vaccinat, dar a precizat că a fost infectat de două ori cu virsul Sars-CoV-2, ultima dată la 16 decembrie 2021. El s-ar fi vindecat la 22 decembrie 2021.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oficial: Mulţumesc. Deci, care au fost motivele pentru care aţi călătorit în Australia, astăzi?

Djokovici: Sunt un jucător profesionist de tenis şi principalul motiv pentru care vin în Australia este participarea la Australian Open de la Melbourne, Victoria.

Oficial: Mulţumesc. Acum întrebare legată de vaccinare, sunteţi vaccinat?

Djokovici: Nu sunt vaccinat.

Oficial: Pentru Covid-19? Nu sunteţi vaccinat?

Djokovici: Nu sunt vaccinat.

Oficial: Mulţumesc. Aţi avut vreodată Covid?

Djokovici: Da.

Oficial: Când?

Djokovici: Am avut Covid de două ori, am avut Covid în iunie 2020 şi am avut Covid recent în... Am fost testat pozitiv... PCR... 16 decembrie 2021.

Până acum, Novak Djokovici a refuzat să spună public dacă s-a vaccinat sau nu împotriva coronavirusului. 

Instanţa din Melbourne a revocat, luni, anularea de către autorităţile federale australiene a vizei de intrare în ţară a tenismenului sârb Novak Djokovici.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.