Novak Djokovici l-a învins pe Daniil Medvedev la US Open, a câştigat cel de-al 24-lea titlu de Grand Slam şi a egalat recordul absolut al australiencei Margaret Court-Smith. Dar el consideră că nu este apreciat la justa sa valoare şi a găsit şi motivul pentru acest lucru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vă las pe voi şi pe oricine altcineva să decideţi dacă merit să fac parte din această dezbatere (drept GOAT, cel mai bun din toate timpurile), dar un lucru este sigur: dacă nu eram din Serbia, aş fi fost glorificat în termeni sportivi cu mulţi ani în urmă, în special în Occident", a declarat câştigătorul US Open pentru presa sârbă Sportklub.

Novak Djokovici consideră că originile sale i-ar putea împiedica pe unii observatori să îl considere cel mai mare, dar acest lucru nu îi diminuează în niciun fel mândria de a fi sârb: "Face parte din drumul vieţii mele, sunt recunoscător că provin din Serbia, îmi dă credinţă şi speranţă", a adăugat el.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.