Numit director general al Barça în iulie anul trecut, Ferran Reverter nu a rămas nici măcar un an în funcţie. El şi-a anunţat marţi demisia din motive personale şi familiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El îşi va părăsi postul imediat ce clubul catalan îi va găsi succesorul.

"Ultimele luni au fost incitante şi îi mulţumesc preşedintelui (Joan Laporta) pentru încredere şi, mai presus de toate, pentru entuziasmul şi capacitatea de conducere, ceea ce înseamnă că FC Barcelona are o echipă de conducere de top, capabilă să repoziţioneze clubul ca lider mondial", a explicat fostul director executiv al multinaţionalei germane MediaMarktSaturn Retail Group.

"Personal, am depus mult efort şi dăruire, dar acum vreau să mă concentrez pe motivul pentru care m-am întors la Barcelona, ​​​​şi anume să dedic mai mult timp proiectelor personale şi de familie", a spus Reverter.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.