FC Dinamo intenţionează să aducă mai mulţi jucători liberi de contract sau sub formă de împrumut la începutul anului viitor, a anunţat antrenorul Mircea Rednic, vineri, într-o conferinţă de presă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tehnicianul a precizat că a adus alţi doi jucători pe care îi testează, belgianul Andy Kawaya şi ivorianul Abdel Diarra.

“Ei venit în teste, nici test nu pot să spun, au venit să îi văd. Pe unul l-am văzut jucând şi despre celălalt am informaţii foarte bune, nu e vorba de transfer, au venit doar să-i văd. Am plătit doar un bilet de avion, nu suntem disperaţi. Avem o înţelegere cu jucătorii, dacă nu se adaptează şi lucrurile nu sunt în regulă rupem contractul. În rest nimeni nu plăteşte nimic în afară de un bilet. În iarnă vor veni jucători cu care am discutat, unii sunt sub contract şi termină în iarnă, iar alţii vor veni sub formă de împrumut, ne vom întări dar pentru moment încerc să mă descurc cu ce am la dispoziţie”, a declarat Rednic.

Referitor la atacantul Gregory Tade, Rednic a spus că francezul suferă de o leziune a meniscului: “Tade are o problemă de sănătate are o leziune a meniscului şi de aceea i s-a inflamat genunchiul. Săptămâna asta a lucrat doar la sală şi de luni va intra în antrenamente apoi vom lua o decizie în legătură cu el”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.