Echipa ucraineană Dinamo Kiev, antrenată de tehnicianul român Mircea Lucescu, a pierdut duminică, în deplasare, scor 2-3, în faţa echipei Chernomoreţ Odesa, într-un meci din etapa a patra din Premier League ucraineană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Odesa, gazdele au deschis scorul în minutul 20, când a marcat Artur Avagimian, şi la pauză a fost 1-0 pentru Chernomoreţ. Andrei Yarmolenko a egalat imediat după pauză, în minutul 48, dar gazdele au revenit în minutul 53, prin Andrei Shtohrin. Elevii lui Mircea Lucescu au egalat, la rândul lor, în minutul 60, la golul lui Serghei Sidorchuk. Partid a fost decisă în ultima ei parte. Mai întâi a fost eliminat Oleksandr Syrota (Diamo Kiev), care a primit al doilea galben în minutul 83, pentru ca după şapte minute Chernomoreţ să reuşească golul victoriei, prin Samson Iyede, care a marcat pentru un 3-2 ce a trimis echipa din Odesa pe locul 3, cu 9 puncte.

Dinamo Kiev este pe locul 6, cu patru puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.