CS Dinamo a transmis un mesaj pe Facebook la retragerea din tenis al lui Horia Tecău, subliniind că acesta a avut o "carieră superbă, începută cu titlurile de juniori de la Wimbledon".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Horia Tecău a anunţat că pune punct carierei sportive după aproape două decade în care ne-a ţinut conectaţi la frumuseţea tenisului jucat la cel mai înalt nivel. O carieră superbă, începută cu titlurile de juniori de la Wimbledon şi continuată cu alte zeci de trofee şi momente memorabile. Mulţumim, Horia pentru tot ce ai realizat până acum! Suntem convinşi că drumul tău în tenis nu se opreşte aici", este mesajul transmis de CS Dinamo pe Facebook.

Horia Tecău a afirmat, joi, într-o postare pe Facebook, că sportul a fost viaţa lui şi l-a învăţat să viseze, dar este momentul să se bucure de viaţă "într-un mod diferit".

În cariera sa, Horia Tecău, acum pe locul 19 ATP la dublu, fost numărul 2 mondial, a câştigat 38 de trofee, dintre care trei de grand slam, Wimbledon, în 2015, US Open, în 2017, ambele în echipă cu olandezul Jean-Julien Rojer, şi Australian Open la dublu-mixt, în 2012, împreună cu americanca Bethanie Mattek-Sands.

Tot cu Rojer, el a cucerit trofeul la Turneul Campionilor, în 2015, iar cu Florin Mergea a obţinut medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016.

Din tenis, Horia Tecău, 36 de ani, a câştigat premii brute de peste 5,8 milioane de dolari.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.