Dinamo a pierdut, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 0-3 (0-1), în faţa formaţiei CFR Cluj, în etapa a XVIII-a a Ligii I. Păun '35, Culio '51 (p) şi Ţucudean '83 au marcat golurile liderului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

0-1, min. 35 - Păun marchează cu un şut de pe linia de fund a terenului, mingea trecând printre Penedo şi bară;

0-2, min, 51 - Ţucudean a fost faultat în careu de Katsikas, în minutul 49. Culio a transformat lovitura de la 11 metri;

0-3, min. 83 - Ţucudean a marcat cu un şut din interiorul careului, după o minge pierdută de dinamovişti la centrul terenului.

Au evoluat următoarele echipe:

Dinamo: Penedo - Sorescu, Popescu, Katsikas, Grigore - Gomelt - Zenke (Hanca '76), Ait Atmane, Nistor (Montini '46), Salomao (Moldoveanu '70) - D. Popa. Antrenor Mircea Rednic;

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Mureşan, Camora - Bordeianu (Lang '85), Djokovici, Culio - Deac, Ţucudean (Costache '90), Păun (Mouthinho '76). Antrenor Antonio Conceicao.

Cartonaşe galbene: Popa '22, Zenke '27, Nistor '40, Gomelt '56 / Djokovici '31, Ţucudean '38, Bordeianu '44

Arbitri: Marius Avram - Vladimir Urzică şi Marius Badea - George Rădulescu;

Observatori: Aron Huzu şi Eduard Alexandru.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj ocupă locul 1, cu 39 de puncte, cinci peste FCSB, aflată pe locul 2, dar cu un meci mai puţin. Dinamo coboară provizoriu pe locul 11, cu 18 puncte.

Fanii dinamovişti au scandat în finalul meciului "Serie B, Serie B". La această partidă a asistat şi selecţionerul Cosmin Contra.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.