Echipa de volei masculin Dinamo Bucureşti s-a calificat miercuri, prin decizie a forului european, în optimile Challenge Cup, după ce adversara ucraineană Barkom Lvov nu s-a prezentat la meciul retur.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Partida era programată de la ora 18.00, iar adversara era condusă din tur cu 3-2.

”După cum am afirmat de la începutul pandemiei, scopul nostru principal este să continuăm să jucăm ori de câte ori este posibil şi să fim pregătiţi să susţinem echipele în această direcţie, protejând toate părţile implicate. Cu toate acestea, din păcate, din cauza COVID-19, în meciul CCHM 12 (Dinamo – Barkom Kazhany Lvov) nu am putut să ne urmărim obiectivul. Am încercat prin numeroase instrumente să găsim cea mai bună soluţie posibilă pentru a continua şi vă mulţumim tuturor pentru contribuţia dumneavoastră, dar, din păcate, nu am putut merge mai departe. În aceste condiţii, meciul dintre Barkom Kazhany Lvov şi Dinamo disputat pe 4 noiembrie 2020 în Lvov (UKR) va fi considerat unul decisiv. În consecinţă, echipa Dinamo Bucureşti, prin câştigarea meciului, s-a calificat în optimile de finală ale CEV Volleyball Challenge Cup 2021”, a transmis CEV formaţiei dinamoviste.

În optimile de finală, Dinamo va întâlni formaţia bulgară Marek Union Ivkoni Dupnitsa, care a eliminat echipa austriacă UVC Ried, cu un dublu 3-0.

 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.