Echipa Dinamo Bucureşti a terminat la egalitate, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1 (1-1), cu formaţia Astra Giurgiu, campioana en-titre, în ultima etapă a play-off-ului şi a terminat sezonul pe locul trei în Liga I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astra a deschis scorul prin Ioniţă, în minutul 32, Dinamo reuşind egalarea prin Nemec, în minutul 40.

În minutul 14, Ioniţă a şutat din interiorul careului, Penedo a respins mingea în transversală, apoi balonul a lovit bara laterală şi a fost reţinut de portarul dinamovist.

0-1: Budescu a pătruns în partea stângă, a centrat cu exteriorul şi Ioniţă a înscris cu latul de la 6 metri.

1-1: Romera a centrat din partea dreaptă şi Nemec a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap de la 5 metri.

Dinamo Bucureşti: Penedo – Romera, Nedelcearu, Dielna, St. Filip (Oliva '79) – Busuladzici (P. Petre '86) - Bumba (Rivaldinho '52), Mahlangu, Nistor, Palici – Nemec. Antrenor: Cosmin Contra.

Astra Giurgiu: Lung – Al. Stan, Oros, Lovin (Nicoară '45), Piţian, Junior Morais – Al. Ioniţă (Balaure '72), Seto, Boubacar, Budescu – S. Buş (Florea '83). Antrenor: Marius Şumudică.

Cartonaşe galbene: Romera '60 / Piţian '58, Junior Morais '71, Lung '87, Oros '90+3.

Arbitri: Istvan Kovacs (central) - Alexandru Cerei, Marius Nicoară (asistenţi) - Andrei Florin Chivulete (rezervă).

Observatori: Aron Huzu, Viorel Anghelinei.

La partida din Şoseaua Ştefan cel Mare au asistat 8.762 de spectatori.

Galeria dinamovistă de la Peluza Sud a afişat un banner pe care scria: "Cum să rămână şansa la titlu vie, cu naşi, fini şi caprele din Bănie".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.